Despre noi

Cu viteza specifică secolului XXI și cu tot mai multe operațiuni care se desfășoară online, timpul a devenit mai prețios ca niciodată. Echipa noastră, alcătuită din experți în domeniul juridic și tehnologic, și-a pus la bătaie cunoștințele și experiența pentru a găsi o soluție cât mai simplă și rapidă pentru a facilita procesul de judecare a cererilor de valoare redusă.

Povestea noastră

Cum în înfăptuirea justiției art. 1 alin. 2 din C.proc.civ. arată că instanțele judecătorești îndeplinesc un serviciu de interes public, ne-am pus problema modalității relaționale dintre interesat și justiție prin prisma conceptului de liber acces la justiție, ca facultate a oricărei persoane de a introduce, după libera sa apreciere, o acțiune în justiție. 
 
Acesta este motivul pentru care, prin intermediul eCVR, parte din MyJustice – Digital Legal Solutions, am introdus conceptul de self-service în justiție!
Cum ne-a venit ideea?

Două repere ne-au ghidat căutările: metode de a eficentiza activitatea avocatului și de a democratiza accesul la justiție.

Cum am pus în practică?

Echipa noastră este formată din experți în domeniile lor de activitate, ce au cunoștințele și experiența necesare construcției unei platforme simple, rapide și accesibile, adaptată cerințelor actuale.

Ce vrem să facem?

Suntem dedicați obiectivului de a introducere noile tehnologii în domeniul dreptului și al activității comerciale.

Cui ne adresăm?

Celor ce manifestă o bună înțelegere a conceptului de eficiență.

Despre e-CVR

Descoperă informațiile esențiale și serviciile oferite de e-CVR în videoul nostru de prezentare