Despre noi

Cu viteza specifică secolului XXI și cu tot mai multe operațiuni care se desfășoară online, timpul a devenit mai prețios ca niciodată. Echipa noastră, alcătuită din experți în domeniul juridic și tehnologic, și-a pus la bătaie cunoștințele și experiența pentru a găsi o soluție cât mai simplă și rapidă pentru a facilita procesul de judecare a cererilor de valoare redusă.

Misiunea noastră

Conform art. 1 alin. 2 din Codul de procedură civilă, cererile de valoare redusă de până la 10.000 lei se pot întocmi și trimite către judecătorie direct de către persoanele juridice sau fizice, fără a fi nevoie de intervenția avocaților. Așadar, fiind conștienți de impactul negativ al întârzierilor la plată, am creat o soluție rapidă, ușoară și ieftină pentru a rezolva această problemă apăsătoare.
 
Acesta este motivul pentru care, prin intermediul eCVR, parte din MyJustice – Digital Legal Solutions, am introdus conceptul de self-service în justiție!
Ce ne recomandă?

Echipa noastră este formată din experți în domeniul juridic și tehnologic, ce au cunoștințele și experiența necesare construcției unei platforme simple, rapide și accesibile, adaptată cerințelor actuale.

Cum am pus în practică?

Am adus într-un singur loc expertiza avocaților și nevoia de recuperare a creanțelor, lucrând să simplificăm procesul de recuperare pe cât de mult posibil.

Ce vrem să facem?

Vrem să te ajutăm să salvezi bani și timp, astfel încât să recuperezi rapid creanțele de până la 10.000 lei fără avocat.

Cui ne adresăm?

Tuturor celor ce își doresc să-și eficientizeze costurile și timpul, în special celor ce nu au o pregătire juridică.

Despre e-CVR

Descoperă informațiile esențiale și serviciile oferite de e-CVR în videoul nostru de prezentare